Bel ons: (0522) 820380 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bewindvoering en budgetbeheer.

Het huis op orde houden, met het huishoudgeld uitkomen, met instanties en overheden omgaan, schulden vereffenen, het zijn allemaal taken waar je moeite mee kunt hebben.

Reclame en het gemak van het pinnen en alle hedendaagse verleidingen maakt dat er achterstanden en schulden kunnen ontstaan. In het begin kun je nog het ene gat met het andere dichten. Maar er komt een moment dat de administratie niet meer te overzien is. Misschien ben je geneigd de post niet meer te openen of rekeningen te negeren. Hierdoor zullen je achterstanden of schulden echter al snel problematisch worden.

Voor sommige mensen zijn de eisen die gesteld worden aan verantwoord omgaan met financiën niet op te brengen. De kennis ontbreekt, het is ze nooit geleerd of er is sprake van psychische problematiek waardoor er constante schulden ontstaan of men niet krijgt waar men recht op heeft.

Schulden zijn er helaas te vaak oorzaak van dat je letterlijk ziek kunt worden!

Deurwaarders gaan bij je aankloppen, exploten vallen op je deurmat. Van al deze ellende kun je letterlijk ziek worden. Ook voor werkgevers kan dit een behoorlijke strop zijn. Als werkgever kun je te maken krijgen met loonbeslag en ziekteverzuim. Kortom dit is voor niemand een prettige situatie.

Stabiliseren van het inkomen en de uitgaven zijn belangrijk om weer hoop te krijgen voor de toekomst en plezier in het sociale en economische leven. De ervaring van Finta Bewind leert dat mensen zonder financiële zorgen meer tijd hebben om aan zichzelf te werken. Hierdoor worden ze gelukkiger en hebben ze minder zorgen waardoor ze ook in de maatschappij weer beter mee kunnen draaien. 

 

lees meer over bewindvoering.....> 

 

  • Je hebt zelf geen zorgen meer over financiën
  • Je kunt je volledig richten op andere voor jou belangrijke dingen
  • Financiële stress behoort tot het verleden

 

Neem contact op