Finta Bewind en mentorschap - samen zaken goed regelen

Bewindvoerder in Hengelo

Zoek je hulp met je gelzaken in Hengelo? Kun jij je financiën, om wat voor reden dan ook, niet meer overzien? Of is iemand in je omgeving niet of niet meer in staat zijn of haar eigen financiën te regelen? Dan is bewindvoering mogelijk een oplossing. 

Financiële hulp in Hengelo en omstreken

Finta Bewind biedt bewindvoering in Hengelo. Wij denken graag met je mee over goede, financiële hulpverlening. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zoek je een bewindvoerder in Hengelo?

Een bewindvoerder in Hengelo helpt jou met het op orde houden van je geldzaken. Zo worden schulden voorkomen of opgelost. Bewind is geschikt voor mensen met schulden, maar ook voor mensen die medische of geestelijke aandoeningen hebben.

De bewindvoerders van Finta helpen in Hengelo (Overijssel) mensen die hun geldzaken niet meer zelf kunnen regelen. Wij hebben bewindvoerders die gespecialiseerd zijn in bewind op basis van schulden, maar ook bewind voor geestelijke of medische aandoeningen.

Vaak 100% vergoeding

In veel gevallen wordt bewindvoering vergoed door de gemeente.

Vertrouwde bewindvoerders

We werken met ervaren sociale en hoogopgeleide bewindvoerders

We doen het samen

Onze klanten geven aan de samenwerking te waarderen

De gemeente Hengelo

Zoek je een bewindvoerder en woon je in Hengelo? Hengelo is een stad in de provincie Overijssel. Het is onderdeel van de gemeente Landstreek. De plaats Hengelo telt ongeveer 80.000 inwoners.

Woon je in de stad Hengelo of één van de omliggende dorpen? Dan helpt Finta Bewind je graag met goede hulpverlening, zoals bijvoorbeeld bewindvoering. Je komt eenvoudig en vrijblijvend met ons in contact via het aanmeldformulier hieronder.

Binnen 24 uur contact

Binnen 24 uur hebben we contact om je situatie door te spreken en een afspraak voor bewindvoering te maken. Geen lange wachttijden of onzekerheid of we wel contact opnemen.

Binnen 7 dagen een afspraak

Omdat we begrijpen dat je niet lang wilt wachten op bewindvoering maken wij binnen 7 dagen een persoonlijke afspraak om jouw situatie door te spreken.

Persoonlijke kennismaking

De keuze voor een bewindvoerder is een belangrijke keuze. Daarom wil je weten met wie je te maken hebt. Wij maken een persoonlijke afspraak met je waarin we elkaar leren kennen.

Vertrouwd bewind

Wij worden jaarlijks door een auditor en de rechtbank gecontroleerd op onze kwaliteit. Je kunt je dus met een gerust hart aanmelden.

Vrijblijvend advies in Hengelo

Kunnen we je helpen? Vul het formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Stel je vragen over Bewindvoering, Mentorschap, Budgetbeheer, Curatele. Ook voor hulpverleners.

Bij het versturen van dit formulier geef ik aan akkoord te gaan met de Privacy verklaring en Disclaimer van Finta Bewind.

Wanneer kies je een bewindvoerder?

Heb je problemen met geldzaken? Heb je zelf het overzicht niet meer? Of ken je iemand die problemen heeft met geldzaken of het zelf niet meer kan? Dan kan een bewindvoerder uitkomst bieden. Afhankelijk van de ernst van de problemen kun je kiezen om al je geldzaken uit te besteden. Een bewindvoerder neemt dan het beheer van je financiën over na overleg met de Rechtbank. Bewindvoering is dus geen lichte maatregel.

Meer dan alleen betalingen

Als de bewindvoerder zich bezig houdt met je geldzaken doet hij meer dan alleen betalingen. Hij houdt zich ook bezig met contact met instanties. Zo zorgt de bewindvoerder ervoor dat je altijd krijgt waar je recht op hebt. Denk bijvoorbeeld een aan toeslagen, bijzondere bijstand, tegemoetkomingen, verzekeringen enzovoorts.

Een bewindvoerder uit Hengelo kiezen

Wanneer je in of dichtbij Hengelo woont kies je voor Finta Bewind. Finta Bewind is actief in Hengelo en helpt je op een persoonlijk en benaderbare manier. Finta Bewind gaat altijd voor kwalitatief hoogwaardig bewind. Je kunt eenvoudig bij ons op bezoek komen en indien nodig doen we ook huisbezoeken. Dat is het voordeel van een bewindvoerder die in jouw regio actief is.

Voor wie bieden wij beschermingsbewind?

De redenen waarom mensen onder bewind moeten kan sterk uiteenlopen. Wij hebben ruime ervaring op alle vlakken. Zo bieden we bewindvoering voor mensen op basis van geestelijke grond maar ook op basis van schulden. Dit kunnen wij doen omdat onze medewerkers ervaring hebben met beide gronden. Klik op de link voor meer informatie over bewindvoering op basis van geestelijk grond en bewindvoering op basis van schulden.

Meer informatie over bewindvoering?

Bewindvoering klinkt misschien moeilijk, maar in de praktijk valt het mee. Om je zo goed mogelijk te infomeren over bewindvoering hebben we alle vragen op een rijtje gezet. Klik op de onderstaande button en kom alles te weten over bewindvoering.

Interesse in bewind bij Finta?