logo Finta Bewind 2023

Bewindvoerder in Heerenveen

Zoek je een bewindvoerder in Heerenveen en omstreken? Finta Bewind is gevestigd in Heerenveen (Friesland) en helpt bij schulden of andere financiële problemen.

Kun je bijvoorbeeld je geldzaken niet meer zelf regelen? Of lopen je schulden steeds maar op? Finta Bewind denkt graag met je mee over goede, financiële hulpverlening, zoals bewindvoering. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Finta Bewindvoerder in Heerenveen

Finta Bewind - Locatie Heerenveen Friesland

Sinds 2021 kan je voor afspraken terecht bij ons kantoor in Heerenveen. Wij hebben gekozen voor een kantoor aan de Haskeruitgang. Zo zijn we goed bereikbaar via openbaar vervoer vanuit heel Friesland, per fiets of per voet vanuit Heerenveen en per auto via de A32/A7.

Zoek je een bewindvoerder in Heerenveen?

Woon je in de regio? Dan heeft een bewindvoerder in Heerenveen veel voordelen. Zo weten wij wat er speelt in de regio en zijn we makkelijk bereikbaar. 

Onze bewindvoerders in Heerenveen helpen je met je geldzaken als je dit zelf niet meer kunt. Wij hebben bewindvoerders die gespecialiseerd zijn in bewinden op basis van geestelijk grond en ook schulden.

Bewindvoering in de regio

Finta Bewind is niet alleen bewindvoerder in Heerenveen, maar in de gehele regio. Hieronder vallen de plaatsen Heerenveen, Joure, Oranjewoud, Oudehaske en andere plaatsen. De gemeente Heerenveen telt ongeveer 50.000 inwoners.

Binnen 24 uur contact

Binnen 24 uur hebben we contact om je situatie door te spreken en een afspraak voor bewindvoering te maken. Geen lange wachttijden of onzekerheid of we wel contact opnemen.

Binnen 7 dagen een afspraak

Omdat we begrijpen dat je niet lang wilt wachten op bewindvoering maken wij binnen 7 dagen een persoonlijke afspraak om jouw situatie door te spreken.

Persoonlijke kennismaking

De keuze voor een bewindvoerder is een belangrijke keuze. Daarom wil je weten met wie je te maken hebt. Wij maken een persoonlijke afspraak met je waarin we elkaar leren kennen.

Vertrouwd bewind

Wij worden jaarlijks door een auditor en de rechtbank gecontroleerd op onze kwaliteit. Je kunt je dus met een gerust hart aanmelden.

Contact met Finta - Bewindvoerder in Heerenveen

Kunnen we je helpen? Vul het formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Stel je vragen over Bewindvoering, Mentorschap, Budgetbeheer, Curatele. Ook voor hulpverleners.

Bij het versturen van dit formulier geef ik aan akkoord te gaan met de Privacy verklaring en Disclaimer van Finta Bewind.

Wanneer kies je een bewindvoerder?

Heb je problemen met geldzaken? Heb je zelf het overzicht niet meer? Of ken je iemand die problemen heeft met geldzaken of het zelf niet meer kan? Dan kan een bewindvoerder uitkomst bieden. Afhankelijk van de ernst van de problemen kun je kiezen om al je geldzaken uit te besteden. Een bewindvoerder neemt dan het beheer van je financiën over na overleg met de Rechtbank. Bewindvoering is dus geen lichte maatregel.

Meer dan alleen betalingen

Als de bewindvoerder zich bezig houdt met je geldzaken doet hij meer dan alleen betalingen. Hij houdt zich ook bezig met contact met instanties. Zo zorgt de bewindvoerder ervoor dat je altijd krijgt waar je recht op hebt. Denk bijvoorbeeld een aan toeslagen, bijzondere bijstand, tegemoetkomingen, verzekeringen enzovoorts.

Wanneer kies je een bewindvoerder uit Heerenveen?

Wanneer je in of dichtbij Heerenveen woont kies je voor Finta Bewind. Finta Bewind is actief in Heerenveen en helpt je op een persoonlijk en benaderbare manier. Finta Bewind gaat altijd voor kwalitatief hoogwaardig bewind. Je kunt eenvoudig bij ons op bezoek komen en indien nodig doen we ook huisbezoeken. Dat is het voordeel van een bewindvoerder die in jouw regio actief is.

Vaak 100% vergoeding

In veel gevallen wordt bewindvoering vergoed door de gemeente.

Vertrouwde bewindvoerders

We werken met ervaren sociale en hoogopgeleide bewindvoerders

We doen het samen

Onze klanten geven aan de samenwerking te waarderen

Voor wie bieden wij beschermingsbewind?

De redenen waarom mensen voor bewindvoering kiezen kan sterk uiteenlopen. Wij hebben ruime ervaring op alle vlakken. Zo bieden we bewindvoering voor mensen op basis van geestelijke grond maar ook op basis van schulden. Dit kunnen wij doen omdat onze medewerkers ervaring hebben met beide gronden. Klik op de link voor meer informatie over bewindvoering op basis van geestelijk grond en bewindvoering op basis van schulden.

Meer informatie over bewindvoering?

Bewindvoering klinkt misschien moeilijk, maar in de praktijk valt het mee. Om je zo goed mogelijk te infomeren over bewindvoering hebben we alle vragen op een rijtje gezet. Klik op de onderstaande button en kom alles te weten over bewindvoering.

Interesse in bewind bij Finta in Heerenveen?