Finta Bewind en mentorschap - samen zaken goed regelen

Bewindvoering Meppel

Op zoek naar een bewindvoerder? Finta Bewind is gevestigd in Meppel. Wij helpen mensen met schulden of andere financiële problemen. Op deze pagina vind je meer informatie over Finta en bewindvoering.

Hulp bij schulden in Meppel

Kun jij je geldzaken niet meer overzien of blijven de schulden oplopen? Wacht niet te lang met het zoeken van hulp! Finta Bewind uit Meppel helpt je graag met schuldhulpverlening. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Finta Bewind Meppel

Kantoor in Meppel

Finta Bewind is al jarenlang gevestigd in en betrokken bij Meppel. Voor alle afspraken in Drenthe kun je terecht op ons kantoor in Meppel. Wij hebben gekozen voor een kantoor aan de Blankenstein 122. Zo zijn we goed bereikbaar via openbaar vervoer vanuit heel Drenthe, per fiets of per voet vanuit Meppel en per auto via de A28/A32.

Zoek je bewindvoering in Meppel?

Finta Bewind biedt bewindvoering in Meppel en omstreken. Een bewindvoerder helpt jou met het op orde houden van je geldzaken. Ook is bewind de oplossing voor het voorkomen en oplossen van schulden. Finta Bewind in Meppel heeft meerdere bewindvoerders die gespecialiseerd zijn in bewind op basis van schulden of een geestelijk grond. 

Schuldhulpverlening in de regio Meppel

Finta Bewind is gevestigd in Meppel, maar actief in de gehele provincie Drenthe. De regio Meppel bestaat onder andere uit de gemeenten Nijeveen, Kolderveen, Broekhuizen, Haakswold, Ruinerwold, Havelterberg, Havelte, Rogat, De Wijk en de Schiphorst. In al deze plaatsen is Finta actief met hulpverlening bij schulden of geestelijke problemen. De gemeente Meppel telt ongeveer 33.500 inwoners.

Binnen 24 uur contact

Binnen 24 uur hebben we contact om je situatie door te spreken en een afspraak voor bewindvoering te maken. Geen lange wachttijden of onzekerheid of we wel contact opnemen.

Binnen 7 dagen een afspraak

Omdat we begrijpen dat je niet lang wilt wachten op bewindvoering maken wij binnen 7 dagen een persoonlijke afspraak om jouw situatie door te spreken.

Persoonlijke kennismaking

De keuze voor een bewindvoerder is een belangrijke keuze. Daarom wil je weten met wie je te maken hebt. Wij maken een persoonlijke afspraak met je waarin we elkaar leren kennen.

Vertrouwd bewind

Wij worden jaarlijks door een auditor en de rechtbank gecontroleerd op onze kwaliteit. Je kunt je dus met een gerust hart aanmelden.

Contact met Finta Bewind in Meppel

Kunnen we je helpen? Vul het formulier in en we nemen binnen 24 uur vrijblijvend contact met je op. Stel je vragen over Bewindvoering, mentorschap, budgetbeheer of curatele. Ook voor hulpverleners.

Bij het versturen van dit formulier geef ik aan akkoord te gaan met de Privacy verklaring en Disclaimer van Finta Bewind.

Wanneer kies je een bewindvoerder?

Heb je problemen met geldzaken? Heb je zelf het overzicht niet meer? Of ken je iemand die problemen heeft met geldzaken of het zelf niet meer kan? Dan kan een bewindvoerder uitkomst bieden. Afhankelijk van de ernst van de problemen kun je kiezen om al je geldzaken uit te besteden. Een bewindvoerder neemt dan het beheer van je financiën over na overleg met de Rechtbank. Bewindvoering is dus geen lichte maatregel.

Meer dan alleen betalingen

Als de bewindvoerder zich bezig houdt met je geldzaken doet hij meer dan alleen betalingen. Hij houdt zich ook bezig met contact met instanties. Zo zorgt de bewindvoerder ervoor dat je altijd krijgt waar je recht op hebt. Denk bijvoorbeeld een aan toeslagen, bijzondere bijstand, tegemoetkomingen, verzekeringen enzovoorts.

Wanneer kies je een bewindvoerder uit Meppel?

Wanneer je in of dichtbij Meppel woont kies je voor Finta Bewind. Al veel Meppelaars worden geholpen door Finta. Wij gaan altijd altijd voor kwalitatief hoogwaardig bewind. Je kunt eenvoudig bij ons op bezoek komen en indien nodig doen we ook huisbezoeken. Dat is het voordeel van een bewindvoerder die in jouw regio actief is.

Vaak 100% vergoeding

In veel gevallen wordt bewindvoering vergoed door de gemeente.

Vertrouwde bewindvoerders

We werken met ervaren sociale en hoogopgeleide bewindvoerders

We doen het samen

Onze klanten geven aan de samenwerking te waarderen

Voor wie bieden wij beschermingsbewind?

De redenen waarom mensen voor bewindvoering kiezen kan sterk uiteenlopen. Wij hebben ruime ervaring op alle vlakken. Zo bieden we bewindvoering voor mensen op basis van geestelijke grond maar ook op basis van schulden. Dit kunnen wij doen omdat onze medewerkers ervaring hebben met beide gronden. Klik op de link voor meer informatie over bewindvoering op basis van geestelijk grond en bewindvoering op basis van schulden.

Meer informatie over bewindvoering?

Bewindvoering klinkt misschien moeilijk, maar in de praktijk valt het mee. Om je zo goed mogelijk te infomeren over bewindvoering hebben we alle vragen op een rijtje gezet. Klik op de onderstaande button en kom alles te weten over bewindvoering.

Interesse in bewind bij Finta in Meppel?