Bewindvoerder (mentor – curator) m/v.

Per direct is Finta Bewind opzoek naar een ervaren bewindvoerder (mentor – curator).

Finta Bewind is een maatschappelijk betrokken organisatie. Je komt te werken in een team met ervaren bewindvoerders waarbij zelfontplooiing, vertrouwen en op elkaar kunnen bouwen van groot belang zijn. Ons bedrijf is volop in ontwikkeling en daar maken we jou graag deelgenoot van!

Finta Bewind biedt een interessante en leerzame werkomgeving met leuke collega’s. Als resultaat, heb je een eigen werkplek en volop mogelijkheid jezelf te ontwikkelen en (na) scholingen te volgen.

Voor sommige mensen zijn de eisen die gesteld worden aan het verantwoord omgaan met financiën niet op te brengen. Daarom werken we er bij Finta Bewind dagelijks aan om onze cliënten economisch stabiel en financieel zorgenvrij te krijgen. Stabiliseren van het inkomen en de uitgaven zijn belangrijk om weer hoop te krijgen voor de toekomst en plezier in het sociale en economische leven. Cliënten kunnen bij ons terecht voor bewindvoering, curatele, mentorschap, budgetbeheer en beheer van PGB gelden. Omdat Finta Bewind steeds beter door de cliënten en hulpverleners wordt gevonden, omdat Finta Bewind lid is van Horus (Branchevereniging) én omdat we onze diensten op het hoogste niveau willen blijven aanbieden zijn we opzoek naar versterking van ons team.

Het betreft een functie voor 24-36 uur pw.

Wij zoeken een ambitieuze, zelfstandige bewindvoerder (mentor/curator)die meedenkt met cliënt en organisatie.

Werkzaamheden bewindvoerder:

De bewindvoerder neemt intakes af en zorgt voor financiële stabiliteit en bescherming van het vermogen van de cliënt. Dit doe je door de schulden- en financiële positie in kaart te brengen en een budgetplan op te stellen. Hierbij is het belangrijk contact te onderhouden met cliënt, betrokken instanties, schuldeisers en hulpverleners. Je start en beheert het proces rondom schuldhulpverlening.

Werkzaamheden mentor/curator

Als mentor ben jij wettelijk vertegenwoordiger van cliënten die onvoldoende ondersteuning hebben vanuit eigen netwerk om hen te ondersteunen op het vlak van zorg, begeleiding en behandeling. Je onderhoudt nauwe contacten met hulpverlening en instanties en bovenal je cliënt. Je zorgt ervoor dat zij de juiste zorg ontvangen en stabiliteit gecreëerd wordt.

Functie eisen:

Je hebt een afgeronde HBO opleiding SJD – Rechten – MWD of een passende MBO4 opleiding en 2 jaar werkervaring als bewindvoerder/mentor.

In deze functie is het van belang dat je secuur werkt, prioriteiten kan stellen en overzicht weet te bewaren. Tevens sta je sterk in je schoenen, bent klantvriendelijk en weet je mensen een goed gevoel te geven.

Wij zijn op zoek naar een ervaren, enthousiaste en gemotiveerde collega die vol passie mee wil werken aan een zorgeloze toekomst voor client en tevens de groei van de onderneming.

Wij zijn bij voorkeur op zoek naar een persoon uit de regio Meppel e.o.
Stuur je motivatie met CV voor 3 december naar k.buikema@fintabewind.nl. Voor vragen kun je bellen met 0522 820381 of 06 11681684

Waar mogelijk start je per januari 2022!

Branchevereniging PBI

Finta Bewind is lid van de Branchevereniging Horus

Stichting FTI