Bewindvoering in Groningen

Vanuit ons kantoor in Meppel helpen wij met de bewindvoering in Groningen en omstreken. Onze bewindvoerder is in de gehele provincie Groningen actief.  Op deze manier zijn wij in staat om in ieder dorp en stad onze hulp aan te bieden. Zo bieden wij ondersteuning aan bij de volgende regio’s/gemeenten: Appingedam, Bedum, Bellingwedde, Delfzijl, De Marne, Eemsmond, Groningen, Grootegast, Haren, Hoogezand-Sappemeer, Leek, Loppersum, Marum, Menterwolde, Oldambt, Pekela, Slochteren, Stadskanaal, Ten Boer, Veendam, Vlagtwedde, Winsum, Zuidhorn.

Bewindvoering en budgetbeheer

Finta Bewind helpt door middel van bewindvoering en budgetbeheer. Bewindvoering is ‘niets anders dan een financiële maatregel’ dat opgelegd kan worden door een rechter, wanneer jij of iemand anders in jouw omgeving zijn of haar financiële handelingen niet meer kan overzien. Onder bewind gesteld worden kan dan rust in je leven brengen doordat je financiële situatie stabiel gemaakt wordt door Finta bewind. Onze bewindvoerder in Groningen helpt je dan ook om financiële zaken in orde te krijgen en wederom rust te ervaren.

Door middel van budgetbeheer helpt Finta Bewind met een overzicht van je financiën te krijgen. Budgetbeheer is namelijk voor mensen die redelijk financieel zelfredzaamheid zijn. Door middel van een budget beheerrekening worden primaire vaste lasten betaald, waardoor je geen betalingsachterstanden oploopt. De overige inkomsten gaan naar je eigen bankrekening, zodat je alsnog een grote mate van verantwoordelijkheid, inzicht en zelfstandigheid over je eigen financiën behoud.

Neem snel contact op voor een bewindvoerder in Groningen

Ben je op zoek naar een bewindvoerder in Groningen? Dan ben je bij Finta Bewind aan het goede adres. Wij helpen je vanuit ons kantoor in Meppel. Wij komen bij jou thuis in Groningen langs voor een eerste afspraak en intake. Daarna verloopt veel persoonlijk contact via de telefoon maar als er behoefte aan is komen we in overleg gewoon bij je thuis langs. Vul het contactformulier in voor een kosteloos adviesgesprek.

Neem contact op