Finta Bewind en mentorschap - samen zaken goed regelen

Finta in het nieuws – Mei

Finta in de Informatiekrant Welzijn en Ondersteuning

Meppel & Westerveld

We hebben mooi nieuws te delen! Finta Bewind staat deze week in de Informatiekrant Welzijn en Ondersteuning, die in de gemeentes Meppel en Westerveld wordt verspreid.

We zijn blij om in deze krant te staan, omdat het ons de mogelijkheid biedt om ons werk en onze diensten te delen met de lokale gemeenschap. Bij Finta Bewind zijn we gepassioneerd om mensen te helpen bij het beheren van hun financiën en het opbouwen van een stabiele basis.

informatiekrant Finta

Lees de krant online

Het welzijn van individuen en gezinnen

De Informatiekrant Welzijn en Ondersteuning is een leuke krant om meer te weten te komen over organisaties die bijdragen aan het welzijn van individuen en gezinnen. Ons toegewijde team van bewindvoerders staat dagelijks klaar om te begeleiden en ondersteunen d.m.v. bewindvoering, budgetbeheer, betalingen en het creëren van financiële stabiliteit.

Heb jij de informatiekrant ook al op de mat zien liggen? We hopen dat dit nieuwsartikel je nieuwsgierigheid wekt en je aanmoedigt om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Samen werken we toe naar een financieel gezonde toekomst.

finta in de informatiekrant

Finta

Onze ervaren bewindvoerderswerken samen met jou om je financiën op orde te krijgen of te houden. Waarom? Om de kwaliteit van leven van mensen te verbeteren. Samen zorgen we ervoor dat zaken goed geregeld zijn!

Meer informatie over bewindvoering

Bewindvoering klinkt misschien moeilijk, maar in de praktijk valt het mee. Via ‘Vragen over bewindvoering’ vind je meer informatie over bewind. Of neem vrijblijvend contact met ons op, voor advies voor jouw situatie.