Finta Bewind en mentorschap - samen zaken goed regelen

Finta bewind - Hulpverlener verhaal - Alieke Dijk, Jobcoach Vooruit!

Goed in je vel met Finta Bewind

Wat mij betreft zijn eerlijkheid, laagdrempeligheid, bereikbaarheid en goed bewind echte kernwoorden die bij Finta Bewind passen.

4.5/5

“Ik geef Finta Bewind een 9. We voelen elkaar op zakelijk vlak goed aan.”

Even voorstellen

Hallo ik ben Alieke Dijk, Jobcoach en eigenaar van Vooruit! Jobcoaching en Re-integratie. Als zelfstandig jobcoach help ik iemand graag vooruit door het ondersteunen en coachen van werkzoekenden of werkenden. Samen bouwen aan een fijne en stabiele werkomgeving, waarin iemand zich prettig voelt. Ik bied de volgende diensten aan:

Werkfit maken, Naar werk trajecten, Jobcoaching en Hulp bij scholing. Daarbij neem ik altijd de gehele situatie van iemand mee, je bent immers nooit alleen werknemer, maar je hebt ook nog andere rollen in je leven.

Het eerste contact was goed

In 2021 ben ik in contact gekomen met Finta Bewind voor een van mijn werkzoekenden/ klanten. Dit was omdat ik iemand begeleidde op een werkplek waar ik intern coach. Er waren vragen over veranderingen in loon en de arbeidsovereenkomst. Ik kreeg meteen contact met de bewindvoerder van de klant. Samen hebben we de situatie doorgesproken en ik kreeg daarna goede uitleg over hoe we de situatie het beste konden aanpakken.

Wil je goed in je vel zitten? Ook bij schulden of geldproblemen?

Ik vind dat mensen die optimaal willen presteren in een werkomgeving goed in hun vel moeten zitten. Geldproblemen, schulden en hier niet mee om weten te gaan, zorgt bij veel mensen voor enorm veel stress. Deze stress factoren staan de ontwikkeling en goede prestaties in het werkveld in de weg. Om deze reden heb ik contact gezocht met Finta Bewind.

Binnen mijn functie als jobcoach werk ik over het algemeen anders dan anderen. Ik heb veel meer betrokkenheid bij mijn klanten en ook met de bedrijven die de vacatures hebben. Zo merk ik dus wanneer het niet goed gaat bij mensen thuis. En hoor ik het bijvoorbeeld wanneer mensen steeds om een vooruitbetaling vragen van hun salaris aan de werkgever. Er zijn dan dus problemen die aan de oppervlakte komen. Op dat moment doe ik er alles aan om mensen op de juiste manier te begeleiden naar een stabiele situatie. Dit doe ik altijd in overleg en goede samenspraak. Een van de dingen daarin kan bewindvoering zijn.

Waarom ik kies voor Finta Bewind

De reden dat ik aan Finta Bewind doorverwijs is omdat ze er geen doekjes om winden. Ze leggen duidelijk de situatie uit en weten welke stappen er gezet moeten worden naar een rustige stabiele situatie. Een situatie die helpt voor mijn klant en de werkgever. En mij daarmee dus ook. Eerlijkheid speelt hierin een grote rol.

Wat ik vooral erg prettig vind aan de samenwerking is dat voor mij als hulpverlener Finta Bewind altijd goed bereikbaar is. Als ik bel krijg ik altijd een echt persoon aan de lijn wat me erg aanspreekt en als ik mail krijg ik snel reactie. Dit is ook nodig als je zelf ook aan het werk bent. Dan kun je niet lang wachten alvorens je een keer een reactie krijgt.

Waarom ik Finta Bewind aan iedereen kan aanraden

Wat mij betreft zijn eerlijkheid, laagdrempeligheid, bereikbaarheid en goed bewind echte kernwoorden die bij Finta Bewind passen. Wat mij betreft blijft de samenwerking zo nog lange tijd doorgaan. Om die reden geef ik Finta Bewind dan ook een 9 voor hun dienstverlening. Eigenlijk vanwege alles wat ik hierboven heb gezegd. Zelf heb ik vaak contact met Wiggele en ook dat ervaar ik als erg prettig. In die zin voelen we elkaar op zakelijk vlak goed aan.

Binnen 24 uur contact

Binnen 24 uur hebben we contact om je situatie door te spreken en een afspraak voor bewindvoering te maken. Geen lange wachttijden of onzekerheid of we wel contact opnemen.

Binnen 7 dagen een afspraak

Omdat we begrijpen dat je niet lang wilt wachten op bewindvoering maken wij binnen 7 dagen een persoonlijke afspraak om jouw situatie door te spreken.

Persoonlijke kennismaking

De keuze voor een bewindvoerder is en belangrijke keuze. Daarom wil je weten met wie je te maken hebt. Wij maken een persoonlijke afspraak met je waar we elkaar leren kennen.

Vertrouwd bewind

Wij worden jaarlijks door een auditor en de rechtbank gecontroleerd op onze kwaliteit. Je kunt je dus met een gerust hart aanmelden.

Ik wil meteen contact over bewindvoering

Kunnen we je helpen? Vul het formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Stel je vragen over Bewindvoering, Mentorschap, Budgetbeheer, Curatele. Ook voor hulpverleners.

Bij het versturen van dit formulier geef ik aan akkoord te gaan met de Privacy verklaring en Disclaimer van Finta Bewind.
Waarom kiezen voor bewindvoering bij Finta Bewind?