Finta Bewind en mentorschap - samen zaken goed regelen

Finta bewind - Klantverhaal - Annemarie

Nog een paar maanden en dan schuldenvrij.

Ik ben Annemarie en ik kom uit regio Meppel. Over enkele maanden loopt mijn Bewind bij Finta af. Mede dankzij Finta ben ik nu schuldenvrij en kijk ik weer positief naar de toekomst.

5/5

“Ik geef Finta Bewind een dikke 10.”

Door een scheiding kwam ik in de problemen

Ik ben in de problemen gekomen nadat ik ging scheiden. Hierdoor zijn er schulden ontstaan. Onder andere schulden bij de belastingdienst. Maar ook door twee foutieve rekeningen van gas/elektra.

Een prettige eerste kennismaking

Ik zou eerst bij de GKB onder bewind maar dit duurde te lang. Mijn maatschappelijk werker raadde me aan om eens contact op te nemen met Finta Bewind. Dat heb ik gedaan en dat contact was eigenlijk meteen goed. Ze hebben alles goed uitgelegd en het was een prettig gesprek.

Snel van mij stress af

De mensen bij Finta Bewind pakken echt meteen door op alle schulden die lopen en in alle contacten met verschillende partijen. Hierdoor was ik snel van mij stress af en kreeg ik weer meer rust. Ook de schulden zijn snel opgelost waardoor ik alweer na 2 jaar uit bewind kan.

Waarom ik Finta Bewind aan iedereen kan aanraden

Ik geef Finta Bewind zelf een dikke 10. Ze werken snel, zijn goed bereikbaar en hebben mij echt geholpen weer de goede richting op te gaan. Eigenlijk ben ik nooit echt ergens tegenaan gelopen bij ze.  Maar het is natuurlijk ook een samenwerking tussen mijzelf en Finta. Als die goed is gaat het bewind ook goed.

Ik kijk weer positief naar mijn toekomst. Achteraf en het allemaal snel geregeld. Ik heb weer een poos adem kunnen halen en alles op orde kunnen krijgen.

Binnen 24 uur contact

Binnen 24 uur hebben we contact om je situatie door te spreken en een afspraak voor bewindvoering te maken. Geen lange wachttijden of onzekerheid of we wel contact opnemen.

Binnen 7 dagen een afspraak

Omdat we begrijpen dat je niet lang wilt wachten op bewindvoering maken wij binnen 7 dagen een persoonlijke afspraak om jouw situatie door te spreken.

Persoonlijke kennismaking

De keuze voor een bewindvoerder is en belangrijke keuze. Daarom wil je weten met wie je te maken hebt. Wij maken een persoonlijke afspraak met je waar we elkaar leren kennen.

Vertrouwd bewind

Wij worden jaarlijks door een auditor en de rechtbank gecontroleerd op onze kwaliteit. Je kunt je dus met een gerust hart aanmelden.

Ik wil meteen contact over bewindvoering

Kunnen we je helpen? Vul het formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Stel je vragen over Bewindvoering, Mentorschap, Budgetbeheer, Curatele. Ook voor hulpverleners.

Bij het versturen van dit formulier geef ik aan akkoord te gaan met de Privacy verklaring en Disclaimer van Finta Bewind.
Waarom kiezen voor bewindvoering bij Finta Bewind?