Finta Bewind en mentorschap - samen zaken goed regelen

Finta bewind - Klantverhaal - Karin

Samenwerken met respect voor elkaar

Wij zijn erg blij met Finta Bewind en de samenwerking gaat altijd met respect. De communicatie is goed en wij raden Finta Bewind bij iedereen aan.

5/5

“Samenwerken met respect voor elkaar, dat is wat er gebeurt bij Finta Bewind.”

Even voorstelen

Mijn naam is Karin, 57 jaar, moeder van 4 kids en samenwonend met Jasper in Drenthe. Mijn naam is Jasper, 51 jaar en vader van 2 kids en samenwonend met Karin. Wij zijn nu 4 jaar samen. Wij staan allebei onder bewind bij Finta sinds april 2020 nadat onze vorige bewindvoerder was gestopt en Finta het overnam.

Waarom wij onder bewind kwamen

Ik (Karin) ben via schuldhulp onder bewind gekomen bij de oude bewindvoerder. Na het overlijden van mijn man kreeg ik een weduwenpensioen van 1200 euro waarvan 800 euro naar de hypotheek ging. Ik kon m’n koophuis niet meer onderhouden. Deze is uiteindelijk verkocht met een restschuld. Hierdoor ben ik via Jasper bij mijn oude bewindvoerder terecht gekomen. Daarna kwam ik bij Finta onder Bewind.

Ik (Jasper) ben door een goede vriend geholpen. Hij heeft me aangeraden om onder bewind te gaan om mijzelf te beschermen. Dit omdat ik een ex had die veel geld uitgaf en door een lening die we hadden afgesloten. Ook ik ben uiteindelijk bij Finta Bewind terecht gekomen.

Samen werken aan de problemen

In het begin was het erg wennen om onder bewind te staan omdat je niet weet wat het allemaal inhoudt. Nu ben ik 3 jaar verder en Jasper bijna 5 jaar en nu weten we niet anders. Alles wordt geregeld en dat geeft wel een heleboel rust. Voor ons heeft bewind best veel te betekenen en wij zijn blij dat deze hulp bestaat. Wij schamen ons ook niet dat wij een bewindvoerder hebben. Het toont ook aan dat wij aan onze problemen willen werken en daarom hebben we aan de bel getrokken.

Wij raden ook anderen aan om hulp te zoeken bij Finta Bewind. Ze zijn er niet alleen zakelijk voor je maar ze helpen je ook om rust te houden in deze lastige situatie. Finta Bewind is erg sociaal in het contact maar toch zakelijk in het bewind.

Nu zijn wij heel makkelijk en snel tevreden. Als we een keer extra geld vragen kan dit altijd en als het niet kan hebben wij er ook vrede mee. Als we mailen krijgen we ook altijd antwoord. Dit is wel heel fijn dat ze altijd goed communiceren met ons. En als Finta Bewind wat van ons nodig heeft zorgen wij ook vaak dat dit direct gebeurt. Zo helpen we elkaar.

Waarom wij Finta Bewind aan iedereen aanraden

Wij zijn van mening dat als je mensen met respect behandeld je dit respect terug kunt verwachten. In het geval van Finta Bewind is dit ook echt zo.

Onze toekomst zien we positief in en schuldenvrij en dat we op den duur weer zelfstandig de boel kunnen regelen. Wij willen dit niet alleen doen en hopen dat Finta Bewind ons hierin ook begeleid en daar geloven wij ook in dat dit zeker gebeurt. Wij zijn erg tevreden met Finta Bewind.

Binnen 24 uur contact

Binnen 24 uur hebben we contact om je situatie door te spreken en een afspraak voor bewindvoering te maken. Geen lange wachttijden of onzekerheid of we wel contact opnemen.

Binnen 7 dagen een afspraak

Omdat we begrijpen dat je niet lang wilt wachten op bewindvoering maken wij binnen 7 dagen een persoonlijke afspraak om jouw situatie door te spreken.

Persoonlijke kennismaking

De keuze voor een bewindvoerder is en belangrijke keuze. Daarom wil je weten met wie je te maken hebt. Wij maken een persoonlijke afspraak met je waar we elkaar leren kennen.

Vertrouwd bewind

Wij worden jaarlijks door een auditor en de rechtbank gecontroleerd op onze kwaliteit. Je kunt je dus met een gerust hart aanmelden.

Ik wil meteen contact over bewindvoering

Kunnen we je helpen? Vul het formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Stel je vragen over Bewindvoering, Mentorschap, Budgetbeheer, Curatele. Ook voor hulpverleners.

Bij het versturen van dit formulier geef ik aan akkoord te gaan met de Privacy verklaring en Disclaimer van Finta Bewind.
Waarom kiezen voor bewindvoering bij Finta Bewind?