Finta Bewind en mentorschap - samen zaken goed regelen

Finta bewind - Klantverhaal

Finta Bewind geeft me rust. Maar ik kijk uit naar het moment dat ik het zelf weer kan.

Mijn naam is Jaydan, ik ben 23 jaar en woon in Zwolle. Ik ben dol op muziek, basketbal en ik hou ervan om creatief bezig te zijn. Dankzij Finta Bewind hoef ik nu even niet om te kijken naar mijn financiële zaken.

4.5/5

“Ik geef Finta Bewind een 9 . Bewindvoering met en sociale inslag.”

Waarom ik bij Finta Bewind terecht kwam

Ik sta inmiddels ongeveer 2 jaar onder bewind bij Finta Bewind. Voorheen zat ik bij een ander kantoor wat ook prima liep maar ik merkte dat het contact krijgen steeds lastiger werd en dat het bewind bergafwaarts leek te gaan. Ik ben dus overgegaan naar Finta Bewind en deel graag mijn ervaring hierover.

De reden dat ik onder bewind ben gekomen is omdat het niet goed ging tussen mij en mijn ouders. Hierdoor kreeg ik ook andere problemen. Ik gaf te veel geld uit. Je hoort mensen wel eens praten over een gat in de hand, dat is ook wat ik had. Ik gaf uit wat ik niet had. Hierdoor kreeg ik nog meer problemen.

Een zakelijke blik op mijn financiën met sociaal contact

Samen met mijn ambulant begeleider van GewoonZes hebben we gezocht naar een oplossing voor mijn geldzaken. Dat bleek bewindvoering te zijn. Mijn ouders boden aan dit voor me te doen maar dit kwam voor mij te dichtbij en ik was bang dat dit onze relatie verder zou verslechteren. Dus heb ik gekozen voor een bewindvoerder die op een zakelijke manier naar mijn geldzaken kijkt. Op die manier heeft dit geen negatieve invloed op het contact met mijn ouders. En het helpt me van mijn schulden af te komen.

Via mijn ambulant begeleider ben ik uiteindelijk bij een bewindvoerder gekomen en later ben ik terecht gekomen bij Finta Bewind. Dit contact heb ik als erg prettig ervaren. Mijn bewindvoerder is Mariska en vanaf het eerste contact gaat dat erg goed. We hebben samen met Mariska en mijn ambulant begeleider een plan opgesteld met doelen waar we aan werken.

Hard werken aan mijn geldzaken

Wel is het bewind wat ik ervan had verwacht. Het is echt heel erg fijn om iemand te hebben die inzicht heeft in wat ik moet betalen en waar mijn schulden liggen. Dat overzicht miste ik zelf. Ik ben nu nog bezig met een kleine schuld en daarna wil ik graag onder begeleiding weer mijn eigen geldzaken gaan regelen. Hier werk ik hard aan.Wat ik wel eens lastig vind ik dat ik niet altijd meteen inzicht heb in hoe mijn geldzaken ervoor staan. Ik kan wel heel handig inloggen in Onview maar zie niet altijd mijn actuele saldo. Dit duurt soms een tijdje.

Waarom ik Finta Bewind aan iedereen kan aanraden

Zelf kan ik andere mensen Finta Bewind wel aanraden. Ik zou ze een 9 geven voor hoe ze het doen. De reden hiervoor is het prettige en snelle contact. Het helpt voor mij enorm, ik heb geen omkijken naar mijn financiële zaken. Ergens mis ik dit want ik zou er natuurlijk graag naartoe willen dat ik het zelf weer kan. Maar omdat ik geen overzicht had heeft het me goed geholpen.

Ik hoop dat andere mensen iets hebben aan mijn review en dat ik ze op die manier kan helpen een keuze te maken voor bewindvoering.

"Samen met mijn ambulant begeleider van GewoonZes hebben we gezocht naar een oplossing voor mijn geldzaken."

Binnen 24 uur contact

Binnen 24 uur hebben we contact om je situatie door te spreken en een afspraak voor bewindvoering te maken. Geen lange wachttijden of onzekerheid of we wel contact opnemen.

Binnen 7 dagen een afspraak

Omdat we begrijpen dat je niet lang wilt wachten op bewindvoering maken wij binnen 7 dagen een persoonlijke afspraak om jouw situatie door te spreken.

Persoonlijke kennismaking

De keuze voor een bewindvoerder is en belangrijke keuze. Daarom wil je weten met wie je te maken hebt. Wij maken een persoonlijke afspraak met je waar we elkaar leren kennen.

Vertrouwd bewind

Wij worden jaarlijks door een auditor en de rechtbank gecontroleerd op onze kwaliteit. Je kunt je dus met een gerust hart aanmelden.

Ik wil meteen contact over bewindvoering

Kunnen we je helpen? Vul het formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Stel je vragen over Bewindvoering, Mentorschap, Budgetbeheer, Curatele. Ook voor hulpverleners.

Bij het versturen van dit formulier geef ik aan akkoord te gaan met de Privacy verklaring en Disclaimer van Finta Bewind.
Waarom kiezen voor bewindvoering bij Finta Bewind?