Finta Bewind en mentorschap - samen zaken goed regelen

Klantverhalen: wat anderen over ons zeggen

Klantverhalen over een bewindvoerder zijn een belangrijk onderdeel van de keuze voor een bewindvoerder. Wij zijn doorlopend in gesprek met klanten, cliënten, betrokken familieleden, betrokken hulpverleners en instanties. Dit doen we niet alleen om de dagelijkse gang van zaken te bespreken maar ook om erachter te komen hoe men over ons denkt. Want alleen op die manier kunnen we elke dag een beetje beter worden. 

Onderstaand lees je hoe deze klanten en hulpverleners over ons denken. Altijd fijn om te lezen wat een ander vindt voordat jij zelf de keuze maakt. Wil jij nou ook graag je verhaal kwijt? Neem dan gerust contact op met s.buikema@fintabewind.nl

Verhalen van klanten

Verhalen van hulpverleners

Binnen 24 uur contact

Binnen 24 uur hebben we contact om je situatie door te spreken en een afspraak voor bewindvoering te maken. Geen lange wachttijden of onzekerheid of we wel contact opnemen.

Binnen 7 dagen een afspraak

Omdat we begrijpen dat je niet lang wilt wachten op bewindvoering maken wij binnen 7 dagen een persoonlijke afspraak om jouw situatie door te spreken.

Persoonlijke kennismaking

De keuze voor een bewindvoerder is en belangrijke keuze. Daarom wil je weten met wie je te maken hebt. Wij maken een persoonlijke afspraak met je waar we elkaar leren kennen.

Vertrouwd bewind

Wij worden jaarlijks door een auditor en de rechtbank gecontroleerd op onze kwaliteit. Je kunt je dus met een gerust hart aanmelden.

Ik wil meteen contact over bewindvoering

Kunnen we je helpen? Vul het formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Stel je vragen over Bewindvoering, Mentorschap, Budgetbeheer, Curatele. Ook voor hulpverleners.

Bij het versturen van dit formulier geef ik aan akkoord te gaan met de Privacy verklaring en Disclaimer van Finta Bewind.
Waarom kiezen voor bewindvoering bij Finta Bewind?