logo Finta Bewind 2023

Finta Bewind verwelkomt BAD klanten

Onlangs heeft de rechtbank uitspraak gedaan in de zaak van het BAD (Deventer). Hierin is de rechtbank tot de conclusie gekomen dat het BAD teveel fouten maakte in de uitvoering van het bewind (meer informatie). Finta Bewind is een van de 10 bewindvoerders die benoemd is om dossiers van het BAD over te nemen. Dit zal officieel per 1-05-2022 van kracht worden.

Meppel, 19-04-2022

Van BAD naar Finta Bewind

Het is niet aan ons om te oordelen of het hoe en wat van het ontslaan van het BAD als bewindvoerder. Hier zullen we dan ook niet op ingaan. Wel vertellen we de mensen die voorheen bij het BAD onder bewind stonden en nu bij ons klant worden graag hoe dit gaat.

Voorbereiden

Op dit moment werken wij achter de schermen hard aan het opvoeren van de dossiers in ons systeem. Dat houdt in dat we zaken zoals ID-bewijs, contactgegevens, bankgegevens en andere informatie aan het verzamelen zijn en in het systeem zetten. Wanneer we dat gedaan hebben beginnen we met het op orde brengen van alle budgetplannen .

Contact moment

Inmiddels heeft iedereen een brief ontvangen waarin we uitleggen wat er gaat gebeuren en hoe je contact kunt leggen. Nadat we alle werkzaamheden achter de schermen hebben uitgevoerd zoeken we ook persoonlijk contact met jou. Dit doen we voor een kennismaking. We vinden het belangrijk dat we elkaar persoonlijk leren kennen.

Zelf contact zoeken?

Heb je nu al vragen of zijn er zaken die niet duidelijk zijn? Of wil je gewoon alvast even kort overleg met ons dan kun je ons nu alvast bereiken op 0522-820381

Wij staan voor kwaliteit

Jaarlijkse controle door een onafhankelijke Auditor houdt de kwaliteit hoog.

Vertrouwen

Onze cliënten, instanties en zorgbedrijven vertrouwen ons al bijna 10 jaar.

Wij helpen je op weg

Meld jezelf of je cliënt aan en wij helpen met de vervolg stappen