Finta Bewind en mentorschap - samen zaken goed regelen

Nieuwe mentor

Graag stellen we je voor aan Miranda. Miranda is de nieuwe mentor die samen met Kim de wettelijke vertegenwoordiging op het gebied van zorg oppakt.

Wil je meer informatie of een presentatie voor je team of bewoners? Wij geven regelmatig presentaties.

nieuwe mentor

Vraag naar goede mentoren

Wij hebben gemerkt dat er steeds meer vraag komt naar goede mentoren. Om te kunnen zorgen voor goede vertegenwoordiging van onze cliënten en om voldoende tijd te houden voor het goed uitvoeren van mentorschappen, hebben we besloten een nieuwe mentor aan te trekken. Hierdoor zijn we in staat te voldoen aan de toenemende vraag naar mentoren.

Over Miranda

Miranda Dobben heeft jaren in de zorg gewerkt als coördinator en cliëntcoach. Ze is een gedreven mentor en doet er alles aan om jou de beste zorg en ondersteuning te geven. Ze beschikt over (levens) ervaring en (vak) kennis. Naast veel kennis en ervaring heeft Miranda een informeel en open karakter.

Contact met Miranda

Wil je graag in contact komen met Miranda? Om eens te praten over de mogelijkheden van mentorschap? Neem dan gerust contact op via m.dobben@fintabewind.nl of bel 06-21346969. Dit geldt ook wanneer je graag meer informatie wilt voor je organisatie of mensen op de afdeling.

Wij staan voor kwaliteit

Jaarlijkse controle door een onafhankelijke Auditor houdt de kwaliteit hoog.

Vertrouwen

Onze cliënten, instanties en zorgbedrijven vertrouwen ons al bijna 10 jaar.

Wij helpen je op weg

Meld jezelf of je cliënt aan en wij helpen met de vervolg stappen