logo Finta Bewind 2023

Hulpverlener verhaal - Veerle Bijker, Persoonlijk begeleider Cosis

Deskundigheid en cliëntgevoel

Het team van Finta zorgt er samen voor dat wij en onze cliënten goed worden geholpen. We merken dat er structuur en regelmaat zit in de samenwerking.

4.5/5

“Ik geef Finta Bewind een 8. Ze zijn deskundig en voelen de cliënt goed aan”

Even voorstellen

Ik ben Veerle Bijker en ik werk als persoonlijk begeleider bij Cosis. Cosis biedt hulp bij een verstandelijke of psychische beperking. Onder andere door het bieden van een passende woonvorm. Ik werk zelf als persoonlijk begeleider. Inmiddels doe ik dit werk ongeveer 3,5 jaar.

COSIS

Finta werd bewindvoerder en mentor op Cosis locaties.

Finta ken ik inmiddels ongeveer 2 jaar. In eerste instantie leerde ik ze kennen als bewindvoerder van cliënten op enkele van onze locaties en later ook als mentor. Kim van Finta werd destijds mentor van een bewoner op een locatie van Cosis en het contact liep eigenlijk meteen goed.

Ze komen langs als dat nodig is.

Een van de voordelen die we ervaren bij Finta is dat er echt een organisatie achter zit. Het is geen eenmansbedrijfje maar het hele team zorgt er samen voor dat wij goed geholpen worden. We merken dat er structuur is en regelmaat in de samenwerking. Dit komt op ons erg professioneel over. Dit zien we niet bij alle partijen waar we mee samenwerken terug.

Daarnaast doen ze een stapje meer. Zo is Finta is bereid langs te komen wanneer dit nodig is. We hebben ooit een casus gehad waarbij overleg ‘face to face’ heel erg zou helpen. Dat was zo geregeld. Zelf hadden we op dat moment niet veel kennis in huis op het gebied van mentorschappen. Kim heeft ons hier erg mee geholpen door ons helemaal mee te nemen in haar wereld. Ze heeft zelfs een presentatie gehouden voor het team zodat iedereen op de hoogte was.

Deskundig en bereikbaar

Ook de dagelijkse bereikbaarheid is goed. Op mails wordt snel gereageerd en per telefoon krijg je altijd iemand te pakken. Je hoort als hulpverlener geen bandjes en dat spreekt me ook aan. Wij zien Finta als deskundige partij. Ze kijken verder dan andere partijen en zetten het belang van de cliënten voorop. Dit is voor ons ook prettig want ze denken echt mee met de situatie. Daarom kan ik Finta aanraden.

Waarom ik Finta Bewind aan iedereen kan aanraden

Als je op zoekt ben naar een deskundige partij met professionele mentoren en een team van mensen erachter dan is Finta een goede keuze. Ze reageren altijd snel op vragen per telefoon en email en staan je persoonlijk te woord. De cliënt staat voorop en samen worden we beter. Wij kijken dus uit naar een lange samenwerking.

Binnen 24 uur contact

Binnen 24 uur hebben we contact om je situatie door te spreken en een afspraak voor bewindvoering te maken. Geen lange wachttijden of onzekerheid of we wel contact opnemen.

Binnen 7 dagen een afspraak

Omdat we begrijpen dat je niet lang wilt wachten op bewindvoering maken wij binnen 7 dagen een persoonlijke afspraak om jouw situatie door te spreken.

Persoonlijke kennismaking

De keuze voor een bewindvoerder is en belangrijke keuze. Daarom wil je weten met wie je te maken hebt. Wij maken een persoonlijke afspraak met je waar we elkaar leren kennen.

Vertrouwd bewind

Wij worden jaarlijks door een auditor en de rechtbank gecontroleerd op onze kwaliteit. Je kunt je dus met een gerust hart aanmelden.

Ik wil meteen contact over bewindvoering

Kunnen we je helpen? Vul het formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Stel je vragen over Bewindvoering, Mentorschap, Budgetbeheer, Curatele. Ook voor hulpverleners.

Bij het versturen van dit formulier geef ik aan akkoord te gaan met de Privacy verklaring en Disclaimer van Finta Bewind.
Waarom kiezen voor bewindvoering bij Finta Bewind?