Finta Bewind en mentorschap - samen zaken goed regelen

Ontmoet het team!

Dit zijn de mensen die je aan de telefoon krijgt wanneer je contact met ons opneemt. Met zijn allen staan we voor je klaar. Elk met onze eigen sterke punten en kennis op verschillende gebieden. Zo weet je ook eens welk gezicht hoort bij de persoon aan de andere kant van de lijn.

Bewindvoerders

Erik

Bewindvoerder

Persoonlijk en doelgericht in bewind. Dat is hoe ik het doe!

Werkdagen: Ma, Di, Do, Vr

Mariska

Bewindvoerder

Een persoonlijke benadering vind ik belangrijk in ons contact.

Werkdagen: Di, Do en Vr

Lee-Anna

Bewindvoerder

Door goed samen te werken bereiken we veel meer.

Werkdagen: Ma, Di, Wo, Do, Vr

Marije

Bewindvoerder

Persoonlijk contact en overleg staan bij mij centraal.

Werkdagen: Ma, Di, Do

Wiggele

Bewindvoerder

Financieel ontzorgen en werken naar zelfredzaamheid.

Werkdagen: Ma, Di, Wo, Do, Vr

Jake

Assistent Bewindvoerder

Assistent Bewindvoerder

Gebruik tegenslagen om sterker in het leven te staan.

Werkdagen: Ma, Di, Wo, Do, Vr

Mentoren/ Curatoren

Kim

Mentor / Curator/ Eigenaar

Door samen te werken helpen we de cliënt vooruit.

Werkdagen: Ma, Di, Wo, Do, Vr

Miranda

Mentor/ Curator

Samen op zoek naar mogelijkheden. Dat is waar ik voor ga.

Werkdagen: Ma, Di, Wo, Do

Kwaliteit

Petra

Kwaliteit/ Eigenaar

Financiële vrijheid hervinden, samen komen we er wel.

Werkdagen: Ma, Di, Wo, Do

Directie

Stefan

Directeur Finta

Directeur/ Eigenaar

Samen werken aan rust, stabiliteit en een nieuwe toekomst.

Werkdagen: Ma, Di, Wo, Do, Vr

Over ons

Finta Bewind is opgericht om zaken samen goed te regelen.

De kwaliteit van je leven wordt bepaald door gezondheid, veiligheid en voldoende inkomen. Allemaal factoren die in grote mate afhangen van het hebben van stabiliteit in geldzaken, inkomen en zorg. Voor sommige mensen zijn dat juist de lastige zaken. De complexe wet- en regelgeving zorgt er soms voor dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Dit kan ook allerlei redenen hebben. Wij werken met mensen die om allerlei uiteenlopende redenen uitdagingen hebben op het gebied van zorg of financiën. Mensen die zelf hun zorg en/of financiën niet of niet meer kunnen regelen. Bijvoorbeeld vanwege ziekte, ouderdom, financieel misbruik, ontstane schulden die niet meer te overzien zijn, ziekte, geestelijke problemen en verslaving.

Bij sommige mensen kan (of wil) de familie niet helpen op het vlak van financiën en zorg. Wanneer deze mensen toch vertegenwoordiging nodig hebben kan Finta Bewind als wettelijk vertegenwoordiger optreden. Dat doen we door het aanbieden van Bewindvoering, Mentorschap en Curatele. Hiermee kunnen onze cliënten zich weer richten op zichzelf en al het andere dat speelt. Zo hebben ze meer ruimte om te werken aan de kwaliteit van hun leven.

Hoe we samen zaken goed regelen?

In alles wat we doen werken we samen. Samen met hulpverleners, samen met de rechtbank, samen met gemeenten, samen met instanties maar bovenal samen met onze cliënten. Want alleen als we goed samenwerken kunnen we dingen ook echt gedaan krijgen. Dat samenwerken houdt in dat wij onze cliënten op de hoogte houden van wat er speelt en andersom. We behandelen elkaar hierbij met respect en gelijkwaardigheid.

Wij werken met systemen waarbij de cliënt altijd op de hoogte kan zijn van de actuele stand van zaken door in te loggen in zijn of haar omgeving. Daarnaast zijn we goed bereikbaar voor cliënten en instanties.

Al onze mensen zijn toegewijde professionele bewindvoerders, mentoren en curatoren. We werken samen met mensen die graag anderen ondersteunen en hier energie van krijgen, die zorgen voor rust en stabiliteit, trots zijn op wat ze doen, hard werken om zaken goed te regelen en zich kunnen verplaatsen in de situaties waarin onze cliënten zich bevinden.

Finta Bewind, Samen zaken goed regelen.