Finta Bewind en mentorschap - samen zaken goed regelen

Mentorschap

Wie zorgt er voor mij als ik het zelf niet kan? Als ik zelf geen beslissingen meer kan nemen over verzorging, verpleging, behandeling of begeleiding. Dan biedt een mentor uitkomst. De mentor kan beslissingen voor je nemen als je dit zelf niet meer kunt vanwege geestelijk of lichamelijke problemen. Bij Finta zullen we je altijd zoveel mogelijk zelf laten beslissen en waar nodig nemen wij het van je over.

Mentorschap bij Finta

Wat is mentorschap precies?

Als je zelf niet goed kunt beslissen over verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding dan kun je hulp vragen van een mentor. Vaak wordt dit gedaan door de familie of door een verzorgende instantie.

Wat doet een mentor?

De mentor regelt van alles voor je. Dit begint met de zorg. Contacten met zorgverleners en andere behandelaars is een van de standaard werkzaamheden van een mentor. Zo staat de mentor er voor jou tijdens gesprekken met zorgverleners, behandelaars en instellingen om ervoor te zorgen dat jij de beste hulp krijgt. Gebeurt dit niet? Dan komen de mentoren van Finta in actie. Meer lezen over wat en mentor doet..

Jouw welzijn voorop.

Hoe het met jou gaat. Dat is wat er bij Finta voorop staat. Zoveel mogelijk betrekken we jou bij de taken die we voor je uitvoeren. En onze mentoren beslissen nooit over jouw persoonlijk zaken.

Ik wil meteen contact over mentorschap

Kunnen we je helpen? Vul het formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Stel je vragen over Bewindvoering, Mentorschap, Budgetbeheer, Curatele. Ook voor hulpverleners.

Bij het versturen van dit formulier geef ik aan akkoord te gaan met de Privacy verklaring en Disclaimer van Finta Bewind.

Wij staan voor kwaliteit

Jaarlijkse controle door een onafhankelijke Auditor houdt de kwaliteit hoog.

Vertrouwen

Onze cliënten, instanties en zorgbedrijven vertrouwen ons al bijna 10 jaar.

Wij helpen je op weg

Meld jezelf of je cliënt aan en wij helpen met de vervolg stappen

Onze mentoren

Kim Mentor Finta

Kim Buikema

Kim werkt inmiddels meerdere jaren als professioneel mentor. Daarvoor heeft zij gewerkt als wijkverpleegkundige/casemanager in de zorg. Kim heeft brede kennis voor wat betreft verschillende doelgroepen en behartigt de belangen van ieder individu. Kim haalt energie uit de groei van klanten waarbij ze jarenlange betrokkenheid heeft vanuit haar rol als mentor.

Miranda mentor Finta

Miranda Dobben

Miranda Dobben heeft jaren in de zorg gewerkt als coördinator en cliëntcoach. Ze is een gedreven mentor en doet er alles aan om jou de beste zorg en ondersteuning te geven. Ze beschikt over (levens) ervaring en (vak) kennis. Los van kennis en ervaring heeft ze een informeel en open karakter.

Hoe wij omgaan met bereikbaarheid in geval van nood

Bereikbaarheid is een belangrijk onderdeel van de mentor. Voor noodgevallen heeft de mentor een uitgebreide bereikbaarheid. Lees hier verder hoe wij hier mee omgaan.

Waarom kiezen voor mentorschap bij Finta?
Ons laatste nieuws
nieuwe mentor

Nieuws nieuwe mentor

Nieuwe mentor Graag stellen we je voor aan Miranda. Miranda is de nieuwe mentor die samen met Kim de wettelijke vertegenwoordiging op het gebied van

Lees meer »