logo Finta Bewind 2023

Hulpverleners en instanties

Wij begrijpen dat jij als hulpverlener ook aan het werk bent. Daarom wil je snel geholpen worden voor je cliënt, ons de hele dag kunnen bereiken en goede hulp. Dat begrijpen we. Daarom zijn wij voor jou de hele dag bereikbaar en maken we binnen 24 uur een afspraak voor een intake als je een cliënt hebt die een bewindvoerder zoekt. Wij werken veel samen met instanties en zorgen voor een soepel lopend en snel proces.

Bewindvoering in Nederland

Waarom doorverwijzen aan Finta?

Finta is al 10 jaar actief als bewindvoerder/mentor en we werken al lange tijd samen met verschillende instanties om mensen een stabielere toekomst te kunnen geven. Kwaliteit is voor ons erg belangrijk. Jaarlijks worden we gecontroleerd door een onafhankelijk accountant en doen we mee aan de audit van de Rechtbank om zo onze kwaliteit te kunnen waarborgen.

Hoe werkt het?

In een aantal stappen werken we toe naar een onderbewindstelling. Allemaal in een tempo dat nodig is voor de situatie. Soms kan dat heel snel zijn omdat er acuut problemen zijn en soms heeft dat meer tijd nodig als mensen aan het idee moeten wennen.

Meer weten over welke stappen we zetten om mensen rust en zekerheid te geven? Lees dan verder.

Binnen 24 uur contact
Bij het versturen van dit formulier geef ik aan akkoord te gaan met de Privacy verklaring en Disclaimer van Finta Bewind.

Wij staan voor kwaliteit

Jaarlijkse controle door een onafhankelijke Auditor houdt de kwaliteit hoog.

Vertrouwen

Onze cliënten, instanties en zorgbedrijven vertrouwen ons al bijna 10 jaar.

Wij helpen je op weg

Meld jezelf of je cliënt aan en wij helpen met de vervolg stappen

Waarom deze organisaties voor ons kiezen

Meer informatie?

Wil je meer weten over onze dienstverlening?

Wij geven regelmatig presentaties aan bedrijven en instellingen over wat bewindvoering en mentorschap inhoudt. We informeren hierbij verschillende partijen waaronder: persoonlijk begeleiders, managers, familieleden, bewoners van instellingen en gemeenten. Ook een afspraak maken voor jezelf of je team?

Op de hoogte van al het nieuws

Wil je als hulpverlener op de hoogte blijven van al het nieuws van Finta? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Hier delen we met enige regelmaat nieuwtjes en handige tips uit ons vakgebied. Ook delen we hier nieuws en ontwikkelingen binnen ons bedrijf.