Finta Bewind en mentorschap - samen zaken goed regelen

Bewindvoering in Drenthe

Op zoek naar een bewindvoerder in Drenthe? Een bewindvoerder beheert jouw geldzaken als je dat zelf niet meer kan. Bijvoorbeeld bij problematische schulden of een geestelijke aandoening.

Finta Bewind uit Meppel is dé bewindvoerder van Drenthe. Wij helpen mensen met schuldhulpverlening, zoals bijvoorbeeld bewindvoering. Wij denken graag met je mee over de beste oplossing voor jou. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Finta Bewind uit Meppel (Drenthe)

Als sinds de oprichting werkt Finta Bewind vanuit Meppel. Zo zijn wij nauw betrokken bij de regio en de provincie Drenthe. Voor alle afspraken in Drenthe kun je terecht op ons kantoor in Meppel. Wij hebben gekozen voor een kantoor aan Blankenstein 122. Zo zijn we goed bereikbaar via openbaar vervoer vanuit heel Drenthe, per fiets of per voet vanuit Meppel en per auto via de A28/A32.

Vanuit ons kantoor in Meppel helpen we mensen uit heel Drenthe met bewindvoering. Zo kun je bijvoorbeeld bij ons terecht als je woont in een van de plaatsen: Assen, Beilen, Borger-Odoorn (gemeente), Meppel, Hoogeveen, Emmen en Coevorden.

Binnen 24 uur contact

Binnen 24 uur hebben we contact om je situatie door te spreken en een afspraak voor bewindvoering te maken. Geen lange wachttijden of onzekerheid of we wel contact opnemen.

Binnen 7 dagen een afspraak

Omdat we begrijpen dat je niet lang wilt wachten op bewindvoering maken wij binnen 7 dagen een persoonlijke afspraak om jouw situatie door te spreken.

Persoonlijke kennismaking

De keuze voor een bewindvoerder is een belangrijke keuze. Daarom wil je weten met wie je te maken hebt. Wij maken een persoonlijke afspraak met je waarin we elkaar leren kennen.

Vertrouwd bewind

Wij worden jaarlijks door een auditor en de rechtbank gecontroleerd op onze kwaliteit. Je kunt je dus met een gerust hart aanmelden.

Contact over bewindvoering in Drenthe?

Kunnen we je helpen? Vul het formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Stel je vragen over Bewindvoering, Mentorschap, Budgetbeheer, Curatele. Ook voor hulpverleners.

Bij het versturen van dit formulier geef ik aan akkoord te gaan met de Privacy verklaring en Disclaimer van Finta Bewind.

Bewindvoerder in Drenthe

Vanuit ons kantoor in Meppel helpen wij met de bewindvoering in Drenthe en omstreken. Onze bewindvoerder is in de gehele provincie Drenthe actief. Op deze manier zijn wij in staat om in ieder dorp en stad onze hulp aan te bieden. Zo bieden wij ondersteuning aan bij de volgende regio’s/gemeenten: Aa en Hunze, Assen, Borger-Odoorn, Coevorden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Midden-Drenthe, Noordenveld, Tynaarlo, Westerveld en De Wolden.

Bewindvoering en budgetbeheer

Finta Bewind helpt door middel van bewindvoering en budgetbeheer. Bewindvoering is ‘niets anders dan een financiële maatregel’ dat opgelegd kan worden door een rechter, wanneer jij of iemand anders in jouw omgeving zijn of haar financiële handelingen niet meer kan overzien. Onder bewind gesteld worden kan dan rust in je leven brengen doordat je financiële situatie stabiel gemaakt wordt door Finta bewind. Onze bewindvoerder in Drenthe helpt je dan ook om financiële zaken in orde te krijgen en wederom rust te ervaren.

Door middel van budgetbeheer helpt Finta Bewind met een overzicht van je financiën te krijgen. Budgetbeheer is namelijk voor mensen die redelijk financieel zelfredzaamheid zijn. Door middel van een budget beheerrekening worden primaire vaste lasten betaald, waardoor je geen betalingsachterstanden oploopt. De overige inkomsten gaan naar je eigen bankrekening, zodat je alsnog een grote mate van verantwoordelijkheid, inzicht en zelfstandigheid over je eigen financiën behoud.

Contact met een bewindvoerder in Drenthe

Ben je op zoek naar een bewindvoerder in Drenthe? Dan ben je bij Finta Bewind aan het goede adres. Wij helpen je vanuit ons kantoor in Meppel. Wij komen bij jou langs voor een eerste afspraak en intake. Daarna verloopt veel persoonlijk contact via de telefoon maar als er behoefte aan is komen we in overleg gewoon bij je thuis langs. Vul het contactformulier in voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek.

Uiteraard vind je op onze website ook meer informatie over bewindvoering. Kijk bij ‘Vragen over bewindvoering‘ als je meer wil weten over deze vorm van schuldhulpverlening. Ook interessant voor hulpverleners!

Vaak 100% vergoeding

In veel gevallen wordt bewindvoering vergoed door de gemeente.

Vertrouwde bewindvoerders

We werken met ervaren sociale en hoogopgeleide bewindvoerders

We doen het samen

Onze klanten geven aan de samenwerking te waarderen