Finta Bewind en mentorschap - samen zaken goed regelen

Curatele

Curatele is een manier om iemand te beschermen die dat zelf niet meer kan. Curatele is er voor geldzaken, bezittingen en persoonlijk zaken. Als iemand hier zelf niet meer voor kan zorgen kunnen de curatoren van Finta het overnemen. Op die manier zorgen we ervoor dat de keuzes die gemaakt worden altijd in het belang van de persoon zijn die onder curatele staat.

Wat is curatele precies?

Als je zelf niet goed kunt beslissen over geldzaken, bezit, verzorging en persoonlijke zaken dan kan er een curator worden aangevraagd. Vaak wordt dit gedaan door de familie of door een verzorgende instantie.

Wat doet een curator?

De curator regelt van alles voor je. Dit zijn onder andere, geldzaken, persoonlijke zaken, zorg en hij of zij beslist over bezittingen. Contacten met familie, hulpverleners en instanties zijn standaard werkzaamheden van een curator. Allemaal om ervoor te zorgen dat jij de beste hulp krijgt.

Jouw welzijn voorop.

Hoe het met jou gaat? Dat is wat er bij Finta voorop staat. Zoveel mogelijk betrekken we jou bij de taken die we voor je uitvoeren.

Ik wil meteen contact over curatele

Kunnen we je helpen? Vul het formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bij het versturen van dit formulier geef ik aan akkoord te gaan met de Privacy verklaring en Disclaimer van Finta Bewind.

Wij staan voor kwaliteit

Jaarlijkse controle door een onafhankelijke Auditor houdt de kwaliteit hoog.

Vertrouwen

Onze cliënten, instanties en zorgbedrijven vertrouwen ons al bijna 10 jaar.

Wij helpen je op weg

Meld jezelf of je cliënt aan en wij helpen met de vervolg stappen

Onze curatoren/mentoren

Kim Mentor Finta

Kim Buikema

Kim werkt inmiddels meerdere jaren als professioneel mentor. Daarvoor heeft zij gewerkt als wijkverpleegkundige/casemanager in de zorg. Kim heeft brede kennis voor wat betreft verschillende doelgroepen en behartigt de belangen van ieder individu. Kim haalt energie uit de groei van klanten waarbij ze jarenlange betrokkenheid heeft vanuit haar rol als mentor.

Miranda mentor Finta

Miranda Dobben

Miranda Dobben heeft jaren in de zorg gewerkt als coördinator en cliëntcoach. Ze is een gedreven mentor en doet er alles aan om jou de beste zorg en ondersteuning te geven. Ze beschikt over (levens) ervaring en (vak) kennis. Los van kennis en ervaring heeft ze een informeel en open karakter.

Ons laatste nieuws
nieuwe mentor

Nieuws nieuwe mentor

Nieuwe mentor Graag stellen we je voor aan Miranda. Miranda is de nieuwe mentor die samen met Kim de wettelijke vertegenwoordiging op het gebied van

Lees meer »