logo Finta Bewind 2023

Reviews Finta Bewind

Vertel ons en anderen wat je van ons vindt.

Schrijf jij een review? Deel jij jouw ervaring om anderen te helpen? Ben jij tevreden over Finta Bewind en wil je anderen helpen een goede keuze te maken voor een bewindvoerder of mentor? Laat dan hier jouw review achter.

Recente reviews over Finta

Geplaatst door mensen die jou voorgingen

Wederzijdse resoect

Rated 5,0 out of 5
do, 11 april , 2024

Wat ik fijn vind is dat je niet als een nummer behandeld wordt. 2010 was de keuze om onder bewind te gaan 1 van m’n beste keuzes geweest. Ik had door omstandigheden schulden gemaakt waar ik niet meer uit kwam. 3 jaar later was ik van al m’n schulden. Met wederzijdse overleg vooral van mijn kant was het voor mij verstandiger om onder bewind te blijven. In het verleden was mijn boekhouding qua vaste lasten, etcetera, broodje puinhoop. Tientallen jaren schulden, nu niet meer…

Michel uit Apeldoorn

Wederzijdse respect..

Rated 5,0 out of 5
do, 11 april , 2024

(“Ik had een review geschreven via m’n mobiel, maar weet niet of het met versturen er doorheen gekomen is. Dus hier nog een keer.”)

Wat ik fijn is dat je niet behandeld wordt alsof je een nummer bent.

Me in 2010 onder bewind laten plaatsen was 1 van de beste keuzes die ik gemaakt had.

Door omstandigheden kwam ik in de schulden terecht, wat tientallen jaren bleef doorwoekeren.

Nadat ik onder bewind kwam was ik na 3 jaar schulden vrij.

Met wederzijdse overleg vonden we, vooral van mijn kant uit verstandiger om onder bewind te blijven.

Ik ben nu zonder financiële schulden, m’n vaste lasten worden betaald en ik kan normaal boodschappen doen.

Een grote valkuil in het verleden waardoor ik nog meer in de schulden kwam was de mentaliteit: “Ik heb mezelf in de nesten gewerkt, ik moet het ook zelf oplossen”.. Met alle gevolgen van dien.

Michel

Rust en houvast!

Rated 5,0 out of 5
di, 26 maart , 2024

Het is inmiddels alweer meer dan tien jaar geleden dat ik werd voorgesteld aan Petra Spijker en haar bedrijf Finta Bewind – nadat ik onder bewind was geplaatst begon het puinruimen en dat verliep gedurende het eerste jaar niet vlekkeloos. Daarna ging het bergopwaarts en ontstond er een nieuw zicht op de zaken die destijds aan de orde waren – Finta heeft mij in stabiel vaarwater gebracht – de contacten verliepen altijd met wederzijds respect, erg overzichtelijk en vooral begripvol. Hoewel we vaak dikwijls negatief over bewindvoering denken of via de media vernemen, is Finta voor mij en vele anderen letterlijk een baken geweest tijdens de storm. Mocht je ooit in een positie komen te verkeren waarvan je gelooft dat deze maatschappelijk of financieel onoverkomelijk is, vindt je bij Finta begrip, rust, houvast en een intensieve aanpak van schulden. Al snel is er nieuw overzicht en sta je weer overeind. Ik durf, gebaseerd op mijn persoonlijke ervaringen met het personeel, Finta bij een ieder van harte aan te bevelen die het nodig heeft!

Francis Capelle

Weer op eigen benen

Rated 5,0 out of 5
di, 5 april , 2022

Ik geef Finta Bewind een 9,5. Na 4 jaar sta ik weer op eigen benen

Daniel - Enschede

Goede samenwerking

Rated 5,0 out of 5
do, 31 maart , 2022

Wij zijn erg blij met Finta Bewind en de samenwerking gaat altijd met respect. De communicatie is goed en wij raden Finta Bewind bij iedereen aan.

Karin en Jasper

Schrijf hier jouw review