Finta Bewind en mentorschap - samen zaken goed regelen

Bewindvoering Friesland

Zoek je een goede bewindvoerder in Friesland? Bijvoorbeeld omdat jij je financiën niet meer kan overzien? Of is iemand in je omgeving niet of niet meer in staat zijn of haar eigen financiën te regelen? Dan is bewindvoering mogelijk een oplossing. 

Finta Bewind (vestiging Heerenveen) is als bewindvoerder actief is in Friesland. Wij denken graag met je mee om de juiste (schuld)hulp voor jouw situatie te vinden. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Finta Bewindvoerder in Heerenveen

Bewindvoering in Friesland

Op zoek naar een bewindvoerder in Friesland? Een bewindvoerder beheert jouw geldzaken als je dat zelf niet meer kan. Bijvoorbeeld bij problematische schulden of een geestelijke aandoening. Ook als je het overzicht in je financiën kwijt bent, helpen we jou graag.

Hulp met financiën in Friesland

Finta Bewind is gevestigd in Heerenveen en helpt mensen in Friesland met schuldhulpverlening, zoals bewindvoering of budgetbeheer. Wij denken graag met je mee over de beste oplossing voor jou. Neem vrijblijvend contact met ons op voor goed advies.

Finta Bewindvoerder in Heerenveen

Finta Bewind in Heerenveen

Sinds 2022 heeft Finta Bewind ook een kantoor in Heerenveen in Friesland. Hier kun je terecht voor afspraken en hulp. Wij hebben gekozen voor een kantoor aan de Haskeruitgang. Zo zijn we goed bereikbaar via openbaar vervoer vanuit heel Friesland, per fiets of per voet vanuit Heerenveen en per auto via de A32/A7.

Vanuit Heerenveen bedienen we heel Friesland waaronder de plaatsen: Bolsward, Heerenveen, Harlingen, Franeker, Leeuwarden, Grou, Sneek, Joure, Lemmer, Drachten, Oosterwolde en Dokkum. We komen gewoon bij je langs.

Binnen 24 uur contact

Binnen 24 uur hebben we contact om je situatie door te spreken en een afspraak voor bewindvoering te maken. Geen lange wachttijden of onzekerheid of we wel contact opnemen.

Binnen 7 dagen een afspraak

Omdat we begrijpen dat je niet lang wilt wachten op bewindvoering maken wij binnen 7 dagen een persoonlijke afspraak om jouw situatie door te spreken.

Persoonlijke kennismaking

De keuze voor een bewindvoerder is een belangrijke keuze. Daarom wil je weten met wie je te maken hebt. Wij maken een persoonlijke afspraak met je waarin we elkaar leren kennen.

Vertrouwd bewind

Wij worden jaarlijks door een auditor en de rechtbank gecontroleerd op onze kwaliteit. Je kunt je dus met een gerust hart aanmelden.

Contact over bewindvoering in Friesland

Kunnen we je helpen? Vul het formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Stel je vragen over Bewindvoering, Mentorschap, Budgetbeheer, Curatele. Ook voor hulpverleners.

Bij het versturen van dit formulier geef ik aan akkoord te gaan met de Privacy verklaring en Disclaimer van Finta Bewind.

Bewindvoering in Friesland

Vanuit ons kantoor in Meppel biedt Finta bewindvoering aan in Friesland en omstreken. Onze bewindvoerders zijn in de gehele provincie Friesland actief.  Op deze manier zijn wij in staat om in ieder dorp en stad onze hulp aan te bieden. Zo bieden wij ondersteuning aan bij de volgende regio’s/gemeenten: Achtkarspelen, Ameland, Dantumadeel, De Fryse Meren, Harlingen, Heerenveen, Leeuwarden, Noardeast-Fryslân, Ooststellingwerf, Opsterland, Schiermonnikoog, Smallingerland, Súdwest-Fryslân, Terschelling, Tytsjerksteradiel, Vlieland, Waadhoeke en Weststellingwerf.

Bewindvoering en budgetbeheer

Finta Bewind helpt door middel van bewindvoering en budgetbeheer. Bewindvoering is ‘niets anders dan een financiële maatregel’ dat opgelegd kan worden door een rechter, wanneer jij of iemand anders in jouw omgeving zijn of haar financiële handelingen niet meer kan overzien. Onder bewind gesteld worden kan dan rust in je leven brengen doordat je financiële situatie stabiel gemaakt wordt door Finta bewind. Onze bewindvoerder in Friesland helpt je dan ook om financiële zaken in orde te krijgen en wederom rust te ervaren.

Door middel van budgetbeheer helpt Finta Bewind met een overzicht van je financiën te krijgen. Budgetbeheer is namelijk voor mensen die redelijk financieel zelfredzaamheid zijn. Door middel van een budget beheerrekening worden primaire vaste lasten betaald, waardoor je geen betalingsachterstanden oploopt. De overige inkomsten gaan naar je eigen bankrekening, zodat je alsnog een grote mate van verantwoordelijkheid, inzicht en zelfstandigheid over je eigen financiën behoud.

Neem snel contact op voor een bewindvoerder in Friesland

Ben je op zoek naar een bewindvoerder in Friesland? Dan ben je bij Finta Bewind aan het goede adres. Wij helpen je vanuit ons kantoor in Heerenveen. Wij komen bij jou thuis in Friesland langs voor een eerste afspraak en intake. Daarna verloopt veel persoonlijk contact via de telefoon maar als er behoefte aan is komen we in overleg gewoon bij je thuis langs. Vul het contactformulier in voor een kosteloos adviesgesprek bij jou thuis.

Uiteraard vind je op onze website ook meer informatie over bewindvoering. Kijk bij ‘Vragen over bewindvoering‘ als je meer wil weten over deze vorm van schuldhulpverlening. Ook interessant voor hulpverleners!

Vaak 100% vergoeding

In veel gevallen wordt bewindvoering vergoed door de gemeente.

Vertrouwde bewindvoerders

We werken met ervaren sociale en hoogopgeleide bewindvoerders

We doen het samen

Onze klanten geven aan de samenwerking te waarderen