Finta Bewind en mentorschap - samen zaken goed regelen

Finta opent 2e kantoor in Heerenveen

Finta opent een tweede kantoor in Heerenveen. Vanaf 16 mei zijn we nog dichterbij voor de mensen uit Friesland voor bewindvoering, mentorschap, curatele en budgetbeheer. Waar we voorheen onze cliënten en klanten vanuit Meppel bedienden zijn we nu ook voor fysieke afspraken dichtbij.

Meppel, 19-04-2022

Vraag naar goede bewindvoerders en mentoren

Na diverse gesprekken met gemeenten in Friesland is gebleken dat er nog behoefte is aan goede kantoren met bewindvoerders en mentoren in Friesland. Om die reden en om de bestaande klanten uit deze regio beter te bedienen heeft Finta besloten om een vestiging in Friesland te openen. De keuze is op Heerenveen gevallen omdat dit centraal ligt in Friesland.

Finta Bewindvoerder in Heerenveen

Goed bereikbaar

Het kantoor in Heerenveen is goed bereikbaar vanuit Heerenveen maar ook vanuit andere plaatsen in Friesland. Het kantoor ligt op loopafstand van het centrum van Heerenveen, vlakbij het station en de snelweg (A32/A7).

De bewindvoerders

Jaap en Lee-Anna zullen samen de vestiging in Heerenveen gaan runnen. Vanuit ons hoofdkantoor in Meppel zal er volledige ondersteuning blijven plaatsvinden. Ook voor poststukken en de telefoonservice zal er niets veranderen. Wij blijven via de bekende kanalen bereikbaar.  De service, snelheid van vragen beantwoorden en bereikbaarheid zal dus blijven zoals je van ons gewent bent.

De mentoren

De mentoren zullen Heerenveen gebruiken als extra uitvalsbasis. Ze zullen hier niet permanent zitten maar zullen op afspraak wel beschikbaar zijn in Friesland. Hierdoor zijn we ook op het gebied van mentorschappen dichterbij.

Wij staan voor kwaliteit

Jaarlijkse controle door een onafhankelijke Auditor houdt de kwaliteit hoog.

Vertrouwen

Onze cliënten, instanties en zorgbedrijven vertrouwen ons al bijna 10 jaar.

Wij helpen je op weg

Meld jezelf of je cliënt aan en wij helpen met de vervolg stappen

Contact voor klanten, cliënten, hulpverleners en gemeenten

Wil je meer informatie over onze vestiging in Heerenveen? Of zou je graag eens een afspraak maken voor een kennismaking? Dan kan dat uiteraard. De komende tijd zullen o.a. bestaan uit het kennismaken met verschillende instanties uit Friesland. Wil je nu alvast een afspraak plannen stuur dan gerust een email aan j.hielkema@fintabewind.nl of neem contact op via 0522-820381.

Meteen aanmelden?
Bij het versturen van dit formulier geef ik aan akkoord te gaan met de Privacy verklaring en Disclaimer van Finta Bewind.