Finta Bewind en mentorschap - samen zaken goed regelen

Rust en zekerheid met behulp van Finta.

Iedereen komt wel eens op dat punt in zijn/ haar leven waarop je het allemaal even niet meer ziet zitten. Dit kan allerlei redenen hebben waar je soms wel en soms geen invloed op hebt. Omdat deze gebeurtenissen grote impact op iemands leven kunnen hebben kan het zijn dat men gewoon even niet voor zichzelf kan opkomen en alles even niet kan overzien. Dat is de reden dat Finta er is. Onze bewindvoerder of budgetbeheerder helpt je met geldzaken waar je dat tijdelijk of langere tijd niet zelf kan en onze mentoren zien er op toe dat je de juiste zorg krijgt waar dat nodig is.

Van eerste contact naar aanvraag

24 uur
Eerste contact
Eerste contact

Nadat je een verzoek tot contact hebt gedaan nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met je op. Hier hebben we een eerste gesprek. Dit kan zijn met jou maar ook een betrokken hulpverlener of familie kan contact met ons opnemen.

7 dagen
Persoonlijk afspraak
Persoonlijke kennismaking

Wanneer we telefonisch contact met elkaar hebben gehad en weten waar je behoefte aan hebt of wat nodig is voor jouw situatie, plannen we een persoonlijke afspraak in. Binnen 7 dagen gaan we met elkaar en eventueel met hulpverlener en/of familie erbij in gesprek. Dit gesprek kan bij ons op kantoor in Meppel of Heerenveen of bij jou thuis.

Direct
Zet de eerste stap
Rust en zekerheid

Wanneer jij een goed gevoel hebt bij ons en bij de bewindvoerder of mentor die je hebt gesproken en wanneer je de eerste stap naar meer rust en zekerheid wilt zetten kunnen we samen de aanvraag indienen. Dit is iets dat bij Bewind, Mentorschap en Curatele altijd via de rechtbank loopt. Budgetbeheer is geheel vrijwillig en kunnen we meteen starten.

5 dagen
Indienen aanvraag
Aanvragen rechtbank

Wanneer jij akkoord gaat met de aanvraag vullen we samen de aanvraag in en dienen wij deze in bij de Rechtbank. Hierna start onze dienstverlening.

Wil je weten hoe lang de aanvraag duurt?

Binnen 24 uur contact

Binnen 24 uur hebben we contact om je situatie door te spreken en een afspraak voor bewindvoering te maken. Geen lange wachttijden of onzekerheid of we wel contact opnemen.

Binnen 7 dagen een afspraak

Omdat we begrijpen dat je niet lang wilt wachten op bewindvoering maken wij binnen 7 dagen een persoonlijke afspraak om jouw situatie door te spreken.

Persoonlijke kennismaking

De keuze voor een bewindvoerder is een belangrijke keuze. Daarom wil je weten met wie je te maken hebt. Wij maken een persoonlijke afspraak met je waarin we elkaar leren kennen.

Vertrouwd bewind

Wij worden jaarlijks door een auditor en de rechtbank gecontroleerd op onze kwaliteit. Je kunt je dus met een gerust hart aanmelden.

Neem contact op

Kunnen we je helpen? Vul het formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Stel je vragen over Bewindvoering, Mentorschap, Budgetbeheer, Curatele. Ook voor hulpverleners.

Bij het versturen van dit formulier geef ik aan akkoord te gaan met de Privacy verklaring en Disclaimer van Finta Bewind.