logo Finta Bewind 2023

Mentorschap Meppel

Op zoek naar een mentor in  Meppel? Wie zorgt er voor mij als ik het zelf niet kan? Als ik zelf geen beslissingen meer kan nemen over verzorging, verpleging, behandeling of begeleiding. Dan biedt een mentor uitkomst. De mentor kan beslissingen voor je nemen als je dit zelf niet meer kunt vanwege geestelijk of lichamelijke problemen. Bij Finta zullen we je altijd zoveel mogelijk zelf laten beslissen en waar nodig nemen wij het van je over. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Zoek je een mentor in Meppel?

Niets is vervelender dan lang wachten op een afspraak voor mentorschap. Daarom wil je snel geholpen worden. Dat begrijpen we. Wij zijn de hele dag bereikbaar en we maken binnen 24 uur een afspraak voor een intake bij mentorschappen. Wij werken veel samen met instanties en zorgen voor een soepel lopend en snel proces.

Wij staan voor kwaliteit

Jaarlijkse controle door een onafhankelijke Auditor houdt de kwaliteit hoog.

Vertrouwen

Onze cliënten, instanties en zorgbedrijven vertrouwen ons al bijna 10 jaar.

Wij helpen je op weg

Meld jezelf of je cliënt aan en wij helpen met de vervolg stappen

Mentor in Meppel

Zoek je een mentor in Meppel? Dan kun je terecht bij Finta. Onze mentoren helpen jou met tijd en aandacht. We starten met een persoonlijke kennismaking met jou en eventueel een betrokken hulpverlener om elkaar te leren kennen. Een mentor in Meppel helpt jou met je zorgzaken.

Wij staan voor kwaliteit

Jaarlijkse controle door een onafhankelijke Auditor houdt de kwaliteit hoog.

Wij helpen je op weg

Meld jezelf of je cliënt aan en wij helpen met de vervolg stappen

Binnen 7 dagen een afspraak

Binnen 7 dagen komt de mentor bij je langs voor een afspraak.

Persoonlijke Kennismaking

De mentor komt langs voor een persoonlijke kenismaking. Zo weet je altijd wie er helpt.

Contact over mentorschap in Meppel

Kunnen we je helpen? Vul het formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Stel je vragen over Bewindvoering, Mentorschap, Budgetbeheer, Curatele. Ook voor hulpverleners.

Bij het versturen van dit formulier geef ik aan akkoord te gaan met de Privacy verklaring en Disclaimer van Finta Bewind.

Wat is mentorschap precies?

Als je zelf niet goed kunt beslissen over verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding dan kun je hulp vragen van een mentor. Vaak wordt dit gedaan door de familie of door een verzorgende instantie.

Wat doet een mentor?

De mentor regelt van alles voor je. Dit begint met de zorg. Contacten met zorgverleners en andere behandelaars is een van de standaard werkzaamheden van een mentor. Zo staat de mentor er voor jou tijdens gesprekken met zorgverleners, behandelaars en instellingen om ervoor te zorgen dat jij de beste hulp krijgt. Gebeurt dit niet? Dan komen de mentoren van Finta in actie. Meer lezen over wat een mentor doet..

Jouw welzijn voorop.

Hoe het met jou gaat. Dat is wat er bij Finta voorop staat. Zoveel mogelijk betrekken we jou bij de taken die we voor je uitvoeren. En onze mentoren beslissen nooit over jouw persoonlijk zaken.

Mentorschap
Op zoek naar een bewindoerder in Meppel?

Naast zorgtaken is er vaak behoefte aan hulp bij financiën. Hiervoor wordt er vaak een bewindvoerder ingeschakeld naast de mentor. Finta Bewind is ook gespecialiseerd in mentorschappen door heel Nederland. Meer informatie? Zie bewindvoerder Meppel.